Reparatii calculatoare Arad

Reparatii Calculatoare Arad | Depanare notebook, calculatoare pc laptopuri si computere in Arad. Service pc laptop Arad servicii IT de service/depanare/reparatii pentru laptop pc calculatoare notebook si computere in Arad
REPARATII CALCULATOARE ARAD-SERVICE PC-DEPANARE COMPUTERE LAPTOP-URI LA DOMICILIU CLIENTULUI IN ARAD-SERVICII IT LA PRETURI ACCESIBILE CU GARANTIE !
SERVICE IT ARAD- executam servicii de reparatii calculatoare la domiciliu in Arad pentru desktop si laptop, Oferim solutii profesionale de mentenanta IT&C, in Arad !
Suntem constienti ca nu toti ne pricepem la orice. Specialitatea noastra este serviceul de calculatoare. Intelegem problema dumneavoastra, incercam sa o rezolvam cat mai repede posibil si va traducem in limbaj nontehnic pasii pe care trebuie sa ii facem impreuna ca sa rezolvam situatia.
Daca aveti probleme cu PC-ul Laptop-ul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati oferim servicii complete ce constau in rezolvarea oricarei probleme aparuta la calculator ori laptop-ul Dvs.!Devirusari, depanari, intretinere sisteme, reparatii hardware, reparatii software.
Serviciile de reparatii calculatoare puse la dispozitia dvs. sunt: - reparatii pc cu diagnosticare software, instalare windows xp sau windows 7,windows 8, instalare drivere aferente, instalarea altor programe software necesare - reparatii calculatoare cu optimizare windows, optimizare programe, devirusare date, recuperare date de pe hard disk-uri cu defecte logice, backup date, repartitionare si formatare hdd, - reparatii calculatoare cu diagnosticare hardware a sistemului de calcul defect, achizitionare componente noi si inlocuire componente defecte cu componente noi, la cerere executam si upgrade componente Serviciile de instalare retea si configurare retea de calculatoare pe care le executam sunt: - cablare retele, instalare si configurare retele wireless, instalare router wireless si configurare router wireless, instalare access point si configurare access point. Reparatii calculatoare inseamna constatare defecte hardware si inlocuirea componentelor defecte cu componente functionale pentru calculatoare desktop sau laptop Executam reparatii pc astfel: - diagnosticam si reparam toate componentele calculatorului dvs. pentru sisteme de calcul desktop si laptop: - inlocuim componentele defecte ale calculatorului: placa de baza, procesor, display, hdd, memorie, sursa, carcasa s.a.
- in reparatii calculatoare cumparam la cerere pentru dvs. componente interne si externe - procesul de reparatii pc se finalizeaza cu upgrade la componentele vechi din sistemul dumneavoastra de calcul. OFERIM Service calculatoare la Domiciliu Dumneavostra ! NOI vom veni direct la sediul tau pentru a rezolva problemele calculatorului.
Echipa noastra va ofera servicii de diagnosticare, reparatie, depanare, devirusare, configurare conexiuni internet, configurare retele, configurare imprimante, configurare router, mentenanta, vanzari componente si unitati pc, inlocuire componete nereparabile pentru orice tip de sistem de calcul fie el laptop fie calculator direct la sediul sau domiciliul dumneavoastra.Apelati la serviciile noastre de reparatii calculatoare la domiciliu, in ARAD, atat pentru probleme software cat si pentru probleme hardware . Te putem ajuta daca ai probleme cu calculatorul si ai nevoie de o reparatie profesionala. Putem solutiona orice defect aparut la calculatorul dumneavoastra intr-un timp scurt si cu costuri reduse. Reparatia se face sub supravegherea dumneavoastra. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca in multe cazuri erorile de soft (bluescreen) au in spate defectuni hardware. In acesta situatie nu se justifica in nici un caz sa intreprindeti operatiuni de reparatie asupra sistemului de operare sau asupra programelor instalate. Trebuie identificata componenta defecta, iar in functie de defectul constatat si de pretul manoperei de reparatie puteti opta intre inlocuirea acesteia sau depanarea sa. Reparatii PC Software Deoarece probleme software sunt destul de usor de rezolvat va putem ajuta la domiciliu cu : instalarea sistemelor de operare (Windows,Linux), drivere, instalare programe utilitare, devirusare, configurare conexiuni internet (WiFi si Wired) si echipamente periferice (imprimante, multifunctionale, scanner, webcam, placi de captura, tv tunnere), configurare router si conexiuni pppoe, recuperare date, solutii de back-up, asistenta in alegerea optima a programelor din punct de vedere al resurselor de care dispune pc-ul dumneavoastra,reparatii calculatoare la domiciliu, sediu solutii it profesionale la preturi accesibile
Reparatii Calculatoare | Reparatii Laptop | Service PC

Reparatii CalculatoareTehnologia si calculatoarele sunt vitale in mediul de astazi de afaceri sau personal. Un calculator iti ofera beneficii extraordinare in comunicare, organizarea actelor, plata facturilor, teme scolare, partajarea fotografiilor si sa pastrezi legatura cu familia si prietenii din intreaga lume. De aceea este important sa ai un calculator care functioneaza perfect, iar pentru asta o sa ne multumesti noua mai tarziu.

Vei simti repede impactul unui calculator care a revenit la o functionare normala in cazul in care mergea foarte incet, se bloca sau refuza sa porneasca. Pentru a repara calculatorul ai nevoie de cineva de incredere si cu experienta.

Reparatiile calculatoarelor se fac la sediul nostru din Arad. Se asigura confidentialitatea datelor.

Daca calculatorul tau are cel putin unul din simptomele de mai jos ai nevoie de ajutorul unui specialist:

calculatorul nu mai porneste
se reseteaza singur
iti afiseaza un ecran albastru si singurul lucru care poti sa il faci este sa il stingi
scoate zgomote peste limita normalului
calculatorul se supraincalzeste
se opreste singur
se blocheaza in timp ce lucrezi pe el
scoate sunete bip bip
Inainte de orice interventie vom face o diagnosticare a calculatorului pentru a determina natura defectului sau defectelor.

Servicii:

Reparatii calculatoare cu defectiuni hardware sau defectiuni ale componentelor interne:

Reparatia sau inlocuirea sursei de alimentare. Sursele de alimentare au de obicei o perioada de functionare optima limitata la cativa ani, si asta din cauza prafului care este adunat de ventilatoare ce duce la supraincalzire. De cele mai multe ori nici componentele electronice ale sursei nu sunt de cea mai buna calitate si cedeaza in timp.
Reparatie placa de baza, schimbare condesatori defecti, inlocuire placa de baza cu una noua.
Inlocuire componente defecte, ram, placa video, procesor.
Inlocuire ventilatoare daca calculatorul face zgomot.
Inlocuire pasta termoconductoare si curatarea calculatorului de praf in cazul in care acesta se supraincalzeste.
Inlocuire hard disk defect cu transferul datelor de pe cel vechi in cazul in care este posibil.
Orice alte interventii hardware necesare in functie de situatie.
Reparatii calculatoare cu defectiuni software sau care tin de functionarea sistemului de operare:

Instalare sistem de operare Windows, Mac OSX cu toate programele necesare unei utilizari normale.
Curatarea calculatorului de fisiere temporare si programe care incetinesc calculatorul.
Devirusare calculator si instalare program antivirus.
Optimizarea programelor si a sistemului de operare pentru a functiona corespunzator si repede.
Recuperare date sterse din greseala.
Este important ca atunci cand constati un comportament anormal al calculatorului sa contactezi cat mai repede un specialist. In multe cazuri aceasta este din cauza virusilor iar folosirea in continuare a calculatorului in aceste conditii duce la pierderi de date si furtul datelor personale.

Reparatii calculatoare laptop:

Cele mai multe defecte la un laptop apar din cauza supraincalziri datorate acumularilor de praf si mizerie in sistemul de racire astfel se acopera toate fantele prin care aerul trebuie evacuat afara iar asta duce la defectarea fizica a componentelor. Este recomandat sa se efectueze o curatare complecta a sistemului de racire a laptopului odata la un an.

Reparatie placa video laptop
Curatare de praf a sistemului de racire a laptopului
Inlocuire / upgrade hard disk
Inlocuire / upgrade memorie RAM
Deparolare BIOS
Reinstalare sistem operare
Pe langa serviciile de reparatii ne mai puteti contacta si pentru:

Consultanta
Instalare si configurare router wireless
Retele de calculatoare de dimensiuni mici
Configurare email
Instalare internet
Instalare aplicatii
Instalare componente calculator, imprimante, webcam

Service Calculatoare si Laptop Arad - Reparatii pc si notebook Arad
Service Calculatoare, Laptopuri in Arad la Domicilu Clientului
ARAD, Romania CONTACT Telefon 0751/538746
Principalul domeniu de activitate al service-ul nostru IT reprezinta diagnosticarea, depanarea calculatoarelor si a laptop-urilor, furnizarea de piese de schimb si componente pentru upgrade. Oferirea de consultanta in vederea dezvoltarii unei infrastructuri IT ce permite imbunatatirea constanta a performantelor prin investitii minime in timp si satisface nevoile clientului.
Echipa noastra va ofera servicii de diagnosticare, reparatie, depanare, devirusare, configurare conexiuni internet, configurare retele, configurare imprimante, configurare router, mentenanta, vanzari componente si unitati pc, inlocuire componete nereparabile pentru orice tip de sistem de calcul fie el laptop fie calculator direct la sediul sau domiciliul dumneavoastra.

Primul si cel mai important pas in rezolvarea problemelor presupune diagnosticarea corecta a componentei defecte, dar mai ales identificarea cauzei ce a dus la aparitia defectului pentru a se evita pe viitor reaparitia acestuia.

Reparatii si Service Calculatoare
Daca problemele sunt de natura software si nu pericliteaza siguranta datelor problema se remediaza in cel mai scurt timp la sediul dumneavoastra.

Daca te hotarasti sa iti repari singur calculatorul, in primul rand ar trbui sa tii cont de urmatorul fapt, pe care foarte multi il ignora: Niciodata nu incepe sa scoti sau sa adaugi componente in unitatea cenrala atat timp cat aceasta este sub tensiune. Asigurate ca ai deconectat calculatorul de la reteaua de energie.

Primul si cel mai important pas in rezolvarea problemei este identificarea componentei defecte, dar mai ales aflarea cauzei ce a dus la aparitia defectului pentru a se evita pe viitor reaparitia acestuia.

Ai apasat pe buton si monitorul calculatorului ramane negru? Nu afiseaza nimic? Cauzele pot fi multiple. Apeleaza la service-ul noastre pentru o diagnosticare si pentru a-ti repara calculatorul. Iti asiguram rezolvarea problemelor in cel mai scurt timp.

Ai un calculator care se blocheaza? O data pe zi? O data la trei zile? De fiecare data cand se blocheaza apesi butonul de reset? Nimic mai gresit! Risti ca hdd-ul sa faca bed-uri si astel sa fii nevoit sa il schimbi.Nu trebuie decat sa ne dai un telefon, sa faci o programare si in cel mai scurt timp un specialist va veni la tine acasa si va rezolva problema.
Reparatii PC Software

Deoarece probleme software sunt destul de usor de rezolvat va putem ajuta la domiciliu cu : instalarea sistemelor de operare (Windows,Linux), drivere, instalare programe utilitare, devirusare, configurare conexiuni internet (WiFi si Wired) si echipamente periferice (imprimante, multifunctionale, scanner, webcam, placi de captura, tv tunnere), configurare router si conexiuni pppoe, recuperare date, solutii de back-up, asistenta in alegerea optima a programelor din punct de vedere al resurselor de care dispune pc-ul dumneavoastra.

Service calculatoare - Remediere probleme hardware
Din punct de vedere al reparatiilor hardware va oferim : diagnosticare componente de calculator defecte, reparatii sau inlocuire dupa caz, depanare calculatoare la domiciliu, asamblare sisteme, diagnosticare pentru orice tip de componenta, instalare placa de baza, placa video, memorii dram, harddisk, floppy disk, modem extern, dvd-rw, placi de sunet, retea, surse alimentare, proiectare si executare de retele de calculatoare, inlocuire condensatori. Datorita costurilor scazute ale componentelor (in comparatie cu cele de laptop) in cele mai multe cazuri se recomanda inlocuirea lor decat repararea acestora.
Pentru reparaii calculatoare cu o vechime mai mare de 5 ani, in cazul in care componenta defecta este neraparabila ar fi indicat ca considerati si achizitionare de placi sh. Componetele care mai sunt produse doar de unul sau doi producatori in general au preturi ridicate, in unele cazuri chiar mai mari decat al unor comonente de generatie actuala. Operatiile de intretinere sunt recomandate in toate cazurile, astfel puteti prelungi durata de viata a pc-ului dumneavostra si evitati cheltuieli nejustificate pe termen lung.
SERVICII OFERITE :
SOFTWARE
Instalare, configurare sistem operare
Instalare drivere aferente sistemului(suport existent)
Instalare driver componenta externa/ periferic(suport existent)
Instalare alte aplicatii software(media,games,etc)
Devirusare sistem operare (fara reinstalarea programelor corupte)
Instalare/actualizare antivirus (inclusiv antispyware)
Clean UP (fisiere corupte, registrii corupti, etc.)
Depanare sistem de operare (inclusiv rezolvare conflicte drivere)
Instalare şi configurare E-mail/ browsing/ messenger
Import mesaje email + adress book
Web searching (drivere, patch-uri, documentaţie)
Configurare, testare aplicatii voce,fax,media,etc
(Re)partiţionare HDD
Transfer de date HDD-HDD
Backup date (pe CD, DVD,HDD

Recuperare date HDD
Daca din diverse motive ti s-a stricat hard disk-ul si doresti sa recuperezi fisierele stocate pe el, vino cu el la noi si vom face tot posibilul pentru a le recupera**. In cazul in care suportul de stocare (HDD, card, stick-uri etc.) este functional, iar stergerea datelor a fost una accidentala sau provocata de un virus, iti indicam nu mai copiezi niciun fisier pe acel suport si sa vii cat mai repede cu el la noi.


Upgrade laptop si desktop
Calculatorul sau laptopul tau nu mai face fata ritmului in care lucrezi? Jocurile noi nu merg bine? Probabil calculatorul tau are nevoie de un upgrade ce poate consta in inlocuirea sau adaugarea de memorie RAM, inlocuirea sau adaugarea unui hard disk, instalarea unei placi video performante etc.

Te asteptam sa vii cu PC-ul la noi pentru a-l imbunatati sau a-l schimba cu unul mai performant. Iti vom oferi consultanta cu privire la nevoile tale in functie de buget si de scopul utilizarii
Service IT in Weekend
Nu ai timp liber în cursul săptămânii să apelezi la un specialist în service calculatoare? Sună la noi, chiar şi în weekend!
Calculatorul sau Laptopul

nu are imagine pe display ?
merge prea incet, ti se blocheaza ?
nu mai scoate nimic la imprimanta ?
nu iti mai porneste, isi da singur restart ?
nu vede reteaua, nu funcţionează bine ?
are probleme, e invadat de virusi sau programe nedorite ?
are probleme cu conexiunea de Internet sau serviciile de mail ?
Inseamna ca ai nevoie de service IT ! Sună-ne !Telefon 0751538746 ! Vei primi un răspuns prompt şi în timp scurt !
ARAD, Romania
Pur si simplu sunati-ne pentru a face o rezervare ce se va potrivi cu programul tau. Oferim servicii in aceeasi zi !
- ARAD Romania DATE CONTACT: Telefon: 0751538746 | Arad IT | Servicii | Preturi | Contact | Contact Telefon- 0751538746

Etichete: arad, calculatoare arad, calculator arad, computere arad, configurare, depanare, devirusare, instalare, laptop arad, laptopuri arad, pc, reparatii, reparatii calculatoare arad, reparatii laptop arad, reparatii laptopuri arad, router wireless, service, service laptop arad, servicii it arad, windows
Locaţia: Arad, România
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one